Wij zijn met 2 logopedisten werkzaam in onze praktijk in Groesbeek: Astrid Hentzepeter en Monique Tesser. U kunt bij ons terecht voor problemen op het gebied van stem, spraak, taal, eten en drinken, mondfuncties en gehoor, zowel bij volwassenen als bij kinderen. Ook volwassenen en kinderen met een verstandelijke beperking kunnen bij ons terecht.

Woont U in Duitsland en bent U Nederlandstalig, dan bent u ook van harte welkom in onze praktijk . Belangrijk is om vooraf bij uw verzekeraar te informeren of de behandeling in Nederland vergoed zal worden.

Ons streven is om de klacht van u of uw kind, maximale aandacht te geven. Wij zijn beiden opgeleid als allround logopedisten en hebben ons door bij – en na- scholing verder ontwikkeld. Dit betekent dat U voor de meeste logopedische stoornissen bij ons terecht kunt voor behandeling en advies. Wij zetten onze kwaliteiten in, om deskundige en gespecialiseerde zorg aan u te bieden. Wij bieden zorg op maat. Door de jaren heen hebben wij een goede samenwerking opgebouwd met leidsters van peuterspeelzalen/ kinderdagverblijven, schoollogopedisten, IB-ers, leerkrachten, consultatiebureau, huisartsen, tandartsen etc. Wij staan als team vol enthousiasme klaar om met een warme en persoonlijke benadering logopedie te bieden.

logopedist

logopedist2