praktijk

 

Verwijzing

Voor behandeling en/of onderzoek kunt u een verwijzing krijgen bij uw huisarts, tandarts, orthodontist, consultatiebureau-arts of behandelend specialist (bijv KNO-arts, neuroloog). Er kan ook verwezen worden door de betreffende onderzoeksinstantie. Bij behandeling aan huis , moet dit door de arts vermeld worden op de verwijzing. Logopediepraktijk Groesbeek is DTL-toegankelijk . Daarmee vervalt de verplichting om een verwijzing van een arts te hebben. Een aantal zorgverzekeraars eist echter voor onderzoek en behandeling nog steeds een verwijzing van huisarts, tandarts of specialist. Daarom werkt “Logopediepraktijk Groesbeek” voorlopig alleen op verwijzing. Mochten er problemen zijn met het verkrijgen van de verwijzing , neem gerust contact met ons op.

Aanmelding

U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken (zowel vast als mobiel ) om een afspraak te maken. Wanneer wij niet direct bereikbaar zijn kunt u ons antwoordapparaat inspreken. Waarna wij U zo spoedig mogelijk terug bellen. Ook kunt u zich via ons emailadres van deze website aanmelden. Zie ook: contact.

Openingstijden

Maandag 08.30 – 17.00
Dinsdag 08.30 – 17.00
Donderdag 08.30 – 17.00

We zijn wel de gehele week telefonisch bereikbaar.

20150421_140201

Privacy

Een logopedist neemt soms ook kennis van feiten van vertrouwelijke aard. Binnen onze praktijk voor logopedie wordt met deze informatie zeer zorgvuldig omgegaan. Wij voldoen aan het privacy- reglement van de NVLF (Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie).